Eipä ole sitten tullut oikeasti ruotsia käytettyä missään muodossa sitten yläasteen - paitsi tänään. Meillä alkoi yhteiset aineet eilen koulussa ja tänään oli siis ruotsia ja matikkaa.

Mut ei luoja oikeesti! Mulla oli ruotsi 10 peruskoulun päättötodistuksessa mutta olin ihan kusessa tänään :D (onneksi en ollut ainut tosin). Muistin että "jag heter Marjet" mutta siinä se sitte olikin. Mutta onneksi tää kurssi on ainoo, mitä meillä tulee olemaan. Onneksi. Se on vaan se karu tosiseikka että jos ei kieltä käytä aktiivisesti sen unohtaa. Ainoa, mitä käytän aktiivisesti on suomi (eipä!) ja englanti; molempia joka päivä.

Ja joo, eipä mennyt matikan laskutkaan sen paremmin. Osasin siitä monisteesta ehkä 10% kun en muistanut miten niitä lasketaan. Naurakaa vaan, lukiolaiset, mutta ei voi mitään :') Enkä kyllä usko että tuun koskaan elämässäni tarvitsemaan mitään yhtälölaskuja tai noita tangentti-paskoja. Et joo, taitaa nää kaks kurssia mennä vähän vituralleen (kuten fysiikkakin syksyllä - huvittaa se koe, kellään ei ollut mitään hajua mistään).

Mut se koulusta joo. Tänään tuli opintotuet ja kävin sen kunniaksi parin meidän luokkalaisen kanssa kebabilla ruokatunnilla, nomnom. Sitte takaisin Poriin päästyäni kävin ostamassa pari uutta mangaa, t-paidan, tollaset siistit harmaat lasit (joita varmaan on kohta joka toisella vastaantulijalla mut en jaksa välittää siitä) ja semmosta. Varasin myös maanantaille kampaajalta ajan kun sain Villeltä synttärilahjaksi syksyllä 50€ lahjakortin Fanlettiin. Oon viimeksi käynyt kampaajalla seiskaluokalla, muuten oon ite nipsiny. Ihan sata tulee taas kommenttia ku meen maanantaina, mut en jaksa siitäkään välittää. Onneksi siellä ei ollu töissä sellasii just valmistuneita tyylilyylejä/pissaliisoja kattomassa päästä varpaisiin että mitä tollanen möykky tulee tänne kauneushoitolaan/parturikampaamoon - siel oli just sellasii vähän vanhempia jotka tekee työnsä eikä arvostele.

Ja lahjakorteista tulikin mieleen, saatiin vihdoin aikaiseksi varata toi kylpyläreissu joka saatiin kihlalahjaksi koulukavereilta - talvilomalla sinne oisi tarkoitus mennä. Ja sunnuntaina olisi tarkoitus mennä Helsinkiin Cosplay Gaalaan :D sekin tuli tosi nurkan takaa, just tuntu että sataan vuoteen ei oo tulossa yhtäkään conia mutta tästä se taas lähtee. Can't wait! n__n

Mut jeh, kyl se tästä lähtee näköjään taas rullaamaan. Tossa viimeset pari päivää ollu ihan maassa, tosin tällä kertaa tiedän siihen syyn. Mutta pakko vaan yrittää olla ajattelematta niitä asioita, ei tästä muuten mitään tule. Kyllä kaikki järjestyy, luotan siihen. Tai se on luotettava eikä aina vaan kyseenalaistettava. Mut jeh, see ya!